Beoordelingen van Pizza Pazzo Assen

Recente recensies van Pizza Pazzo Assen

5 sterren na 29 reviews

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je geen extra toppings kunt toevoegen. Verder uitgebreide keuze en top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten na de afgesproken tijd en ons blikje frisdrank ontbrak.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's van uitzonderlijk goede kwaliteit. Ook veel keuze. Bezorging netjes, op afgesproken tijdstip en vriendelijk. Pizza's worden professioneel in speciale verpakking en tevens in geïsoleerde tassen vervoerd waardoor alles uitstekend op temperatuur blijft. Hulde!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds we pizza pazzo ontdekt hebben, hebben we er al meerdere malen besteld. Altijd super lekker, goede verse ingrediënten en super vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de bezorgers.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza de Calzone was perfect zelden zo’n lekkere gehad prima

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza ‘s goede kwaliteit en op tijd klaar 👍

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta carbonara en lekkere brood er bij. Goeie porties ook.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

zeer smakelijk

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti bolonaise en spaghetti carbonara besteld. Was allebei lekker! Heerlijke stukjes brood met kruidenboter er bij gekregen. Goeie porties en vriendelijke bezorger!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza bodem alleen voor pizza fungi weinig champignons en veel vet nepkaas. Patatje erbij was een gigantische hoeveelheid en alles bloedheet afgeleverd.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en het was heerlijk

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker. Jammer dat je niet extra friet of aardappelschijfjes kunt bijbestellen via de website.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm, heet zelfs. Voor herhaling vatbaar. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde bestelling. Pizza ‘s wederom prima van kwaliteit

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een foutje van de kok kwam de bestelling een kwartiertje later, maar hier is keurig op tijd over gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd. Top

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kruidenboter komt uit de vriezer en is wat waterig. Voor de rest lekkere pizza's en een fijne bezorging.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden heerlijke pizza's! Lekker gegeten alleen zat er heel weinig gorgonzola op... en juist omdat wij dit zo lekker vinden zochten wij een pizza uit met gorgonzola. Verder niks op deze ronde aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld. Pizza pas zo nam keurig contact op om te vragen of iets eerder bezorgen een probleem was. Prima! Toen bleek een van de pizza's een verkeerde te zijn. Na een telefoontje werd direct alsnog de juiste bezorgd, met excuses. Dat is service! En de pizzaswaren héérlijk.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een erg lekkere pizza, ik had nog nooit een pizza roll gehad maar is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd zeer tevreden, nu iets minder. Pizza was lekker, echter geen gratis drankje. Bezorger kon het niet snel vinden. Ik zag de bezorger een kleine 10 minuten rondlopen en ben toen maar naar buiten gegaan. Adres staat toch duidelijk aangegeven. Bel gewoon even als je het niet gelijk kan vinden. Bezorger was wel vriendelijk.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

5 pizza's besteld om af te halen. Op het afgesproken tijdstip waren ze klaar. Lekker makkelijk en heerlijk gegeten.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de maaltijden was niet het bestelde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm hij was lauw de pizza en ook niet in partjes waar ik om vroeg Verder was alles goed