Beoordelingen van Pizza Pazzo Assen

Recente recensies van Pizza Pazzo Assen

5 sterren na 61 reviews

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's voor relatief weinig geld. Vers en zeer snel bezorgd (obv vers!). Boven 20 euro gratis bezorgd. Echte aanrader.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren, net als anders, geweldig lekker. Aanrader deze pizzabakker!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en vroeger bezorgd dan gezegt, ik zeg goeie prima!!!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan aangegeven in de mail. De kwaliteit van het eten was helemaal in orde!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, en heerlijke knoflooksaus. Drankje was verkeerd maar werd alsnog de juiste gebracht, top!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima .Lekker gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s van Assen die bezorgd kunnen worden!!!!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza, prima bezorging maar het duurt zo lang... op een woensdag dik uur wachten op een pizza is wel heel lang.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met verse ingrediënten en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bestelling via website. Keurig op tijd bezorgd, zelfs iets eerder dan aangegeven. Heerlijke maaltijd.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aantal jaren geleden was de kwaliteit van de pizza's niet voldoende, maar de laatste twee keer waren prima, er is goed verbeterd. De bezorging was ook in orde, dus wij zijn tevreden!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. De stoom kwam nog uit de hoes van de bezorger; pizza’s waren lekker warm.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets vertraagd maar daarover vooraf telefonisch overlegd. Keurig. Lekkere pizza's. En nog lekker warm bij aflevering.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, veel keuze. Ik heb bij de opmerkingen gezet dat de pizzabodems krokant moeten zijn, omdat dat de vorige keer dat niet het geval was. Helaas was dat deze keer weer niet het geval. Even in de pan hielp wel, maar is niet de bedoeling.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s in Assen die je kunt laten bezorgen!

Reactie van Pizza Pazzo:Dankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd en warm,wat wil je nog meer.?

Reactie van Pizza Pazzo:Bedank

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg goede service. Netjes verpakt. Prima smaak met verse groente. Vriendelijke bediening. Makkelijk besteld via de app. ?

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste pizza was niet helemaal goed gegaan maar het werd super opgelost en we hadden binnen no-time een nieuwe heerlijke pizza! Top geregeld!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging bijna een half uur te laat en niet volledig Brood en drinken werd nabezorgd maar toen hadden we het eten al op Heel jammer ?

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd en niet echt smaakvol

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Met een lekkere pizzabodem. Niet zo'n taaie droge kartonnen bodem, maar heerlimk zacht, met een lekkere krokante korst. Zoals het hoort.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en niet te lang wachten tot het gereed is. Prima website om gerechten te bestellen

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd weer een keer besteld - met bezorging - bij Pizza Pazzo. Zaterdagavond zal drukker zijn dan andere avonden en de bestelling was er pas na 1 uur en 20 minuten, dat vonden we behoorlijk lang. De kwaliteit was echter een stuk beter dan de laatste keer dat we bestelden bij Pizza Pazzo en de pizza's waren alle drie gewoon prima.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je geen extra toppings kunt toevoegen. Verder uitgebreide keuze en top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten na de afgesproken tijd en ons blikje frisdrank ontbrak.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's van uitzonderlijk goede kwaliteit. Ook veel keuze. Bezorging netjes, op afgesproken tijdstip en vriendelijk. Pizza's worden professioneel in speciale verpakking en tevens in geïsoleerde tassen vervoerd waardoor alles uitstekend op temperatuur blijft. Hulde!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds we pizza pazzo ontdekt hebben, hebben we er al meerdere malen besteld. Altijd super lekker, goede verse ingrediënten en super vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de bezorgers.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza de Calzone was perfect zelden zo’n lekkere gehad prima

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza ‘s goede kwaliteit en op tijd klaar ?

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta carbonara en lekkere brood er bij. Goeie porties ook.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

zeer smakelijk

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti bolonaise en spaghetti carbonara besteld. Was allebei lekker! Heerlijke stukjes brood met kruidenboter er bij gekregen. Goeie porties en vriendelijke bezorger!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza bodem alleen voor pizza fungi weinig champignons en veel vet nepkaas. Patatje erbij was een gigantische hoeveelheid en alles bloedheet afgeleverd.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en het was heerlijk

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker. Jammer dat je niet extra friet of aardappelschijfjes kunt bijbestellen via de website.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super warm, heet zelfs. Voor herhaling vatbaar. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde bestelling. Pizza ‘s wederom prima van kwaliteit

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een foutje van de kok kwam de bestelling een kwartiertje later, maar hier is keurig op tijd over gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed warm en op de afgesproken tijd bezorgd. Top

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kruidenboter komt uit de vriezer en is wat waterig. Voor de rest lekkere pizza's en een fijne bezorging.

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden heerlijke pizza's! Lekker gegeten alleen zat er heel weinig gorgonzola op... en juist omdat wij dit zo lekker vinden zochten wij een pizza uit met gorgonzola. Verder niks op deze ronde aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld. Pizza pas zo nam keurig contact op om te vragen of iets eerder bezorgen een probleem was. Prima! Toen bleek een van de pizza's een verkeerde te zijn. Na een telefoontje werd direct alsnog de juiste bezorgd, met excuses. Dat is service! En de pizzaswaren héérlijk.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een erg lekkere pizza, ik had nog nooit een pizza roll gehad maar is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk altijd zeer tevreden, nu iets minder. Pizza was lekker, echter geen gratis drankje. Bezorger kon het niet snel vinden. Ik zag de bezorger een kleine 10 minuten rondlopen en ben toen maar naar buiten gegaan. Adres staat toch duidelijk aangegeven. Bel gewoon even als je het niet gelijk kan vinden. Bezorger was wel vriendelijk.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

5 pizza's besteld om af te halen. Op het afgesproken tijdstip waren ze klaar. Lekker makkelijk en heerlijk gegeten.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de maaltijden was niet het bestelde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm hij was lauw de pizza en ook niet in partjes waar ik om vroeg Verder was alles goed